Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-09@08:41:05 GMT

رایج‌ترین دلیل عفونت گوش را بیشتر بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۳۲۳۲۲۰

رایج‌ترین دلیل عفونت گوش را بیشتر بشناسید

محمد پورحاجی غلامی، متخصص گوش، حلق و بینی اظهار کرد: گوش انسان به سه بخش داخلی، میانی و خارجی یا شناگر تقسیم می‌شود.

او ادامه داد: رایج‌ترین عفونت گوش، عفونت "گوش شناگر یا خارجی" است که برای پیشگیری از این عارضه باید از تمیز کردن گوش به وسیله گوش پاک کن‌ها خودداری کرد حتی اگر افراد وسواسی هستند.

رایج‌ترین دلیل عفونت گوش را بیشتر بشناسید

این متخصص گوش، حلق و بینی بیان کرد: نوع دیگر عفونت گوش، "عفونت گوش میانی" است که این نوع عفونت خود به دو بخش عفونت حاد و عفونت مزمن گوش تقسیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او درباره عفونت حاد گوش اظهار کرد: این نوع عفونت بیشتر در کودکان ۸ تا ۱۰ سال دیده می‌شود و بیشتر کودکان حداقل یک بار یا چند بار دچار این عفونت شده‌اند.

این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: نوع دیگر عفونت گوش میانی، عفونت مزمن است که بیشتر با سوراخ کردن گوش به وجود می‌آید.

حاجی غلامی درباره عفونت گوش داخلی تصریح کرد: این نوع عفونت در افراد کمتر رخ می‌دهد و با علائمی همچون ناشنوایی بیش از اندازه، سرگیجه و ... قابل تشخیص است. افرادی که با این نشانه مواجه شدند حتماً به پزشک متخصص مراجعه کنند. این نوع عفونت سبب بستری شدن بیماران می‌شود.

a. این متخصص گوش، حلق و بینی درباره راه‌های درمان این عارضه بیان کرد: زمانی که افراد با عفونت گوش خارجی مواجه شدند باید به مدت یک هفته از حمام رفتن دوری کنند، همچنین افرادی که شناگر هستند تا چند وقت از استخر نروند. این افراد با نظرات پزشک می‌توانند از قطره آنتی بیوتیک استفاده کنند.




منبع: پارسینه

کلیدواژه: عفونت گوش دلایل عفونت گوش عفونت گوش کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۲۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس

آفتاب‌‌نیوز :

علایم قابل مشاهده استرس نسبتا واضح است از جمله تحریک پذیری، عصبانیت، بی‌حوصلگی و تنش عضلانی.

یک متخصص در این باره گفت: شما ممکن است نتوانید این علایم آشکار را برای مدت طولانی پنهان کنید و بلافاصله مردم متوجه آن خواهند شد به ویژه خانواده، دوستان و همکاران. اما علایم خاموش استرس ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا قابل توجه شود. به طور مثال اگر منزوی و تنها شوید، هیچ کس به جز خودتان متوجه این علایم نمی‌شود.

برای مدیریت استرس، این متخصص توصیه می‌کند ابتدا با فعالیت بدنی و تکنیک‌های تمدد اعصاب شروع کنید.

همچنین می‌توانید مدیتیشن و تمرینات تنفس عمیق را امتحان کنید یا زمانی را با خانواده و دوستان خود سپری کنید. برای فعالیت بدنی، پیاده روی کنید، ورزشی که دوست دارید، انجام دهید یا در کلاس‌های یوگا شرکت کنید.

اما یک نکته مهم دیگر در مورد کاهش استرس و بهبود بهداشت روانی که شاید بسیاری از مردم از آن غافل می‌شوند و آن را در ردیف برنامه‌ریزی‌های روزمره خود قرار نمی‌دهند، توصیه به استراحت کردن است. مطالعات تایید می‌کند افراد در طول شبانه روز ساعاتی را برای استراحت کردن برنامه‌ریزی کنند، چون این توصیه به ظاهر ساده، اهمیت قابل توجهی در دور شدن از استرس دارد.

در حالی که برخی از استرس‌ها در زندگی طبیعی است، نظارت بر علایم خاموش و نامحسوس آن مهم است. اگر علایم و مشخصه‌های استرس در طول زمان تشدید شوند یا شروع به تداخل در زندگی روزمره کنند، ممکن است نشانه این باشد که به کمک یک متخصص بهداشت روان نیاز دارید.

علایم خاموش استرس می‌تواند زمانی باشد که مردم علاقه خود را به زندگی از دست می‌دهند به طور مثال از انجام کار‌هایی که زمانی از آن‌ها لذت می‌بردند، دست می‌کشند. آن‌ها همچنین مضطرب و عصبی می‌شوند یا می‌ترسند و از کار‌هایی که قبلاً انجام می‌دادند اجتناب می‌کنند.

هنگامی که با یک موقعیت تهدیدکننده مواجه می‌شوید، سیستم عصبی سمپاتیک - بخشی از سیستم عصبی مرکزی بدن که عملکرد‌هایی مانند ضربان قلب، تنفس و فشار خون را تنظیم می‌کند - باعث تحریک واکنش «جنگ یا گریز» می‌شود. هورمون استرس موسوم به «کورتیزول» نیز بدن را هوشیار و آماده مقابله با خطر احتمالی می‌کند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، استرس در عین حال باعث تغییرات فیزیولوژیکی مانند افزایش سطح هوشیاری، تنفس و ضربان قلب سریع‌تر، فشار خون بالا، افزایش کلسترول خون و افزایش تنش عضلانی می‌شود.

به گفته این متخصص، سایر علایم استرس خاموش شامل کاهش یا افزایش وزن، کندن عمدی مو‌ها یا جویدن ناخن است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چه کنیم عفونت لثه نگیریم؟
  • درد زیر بغل نشانه چیست؟
  • گرمای موبایل و لپ‌تاپ باعث ناباروری می‌شود | با این کارها اسپرم مردان آسیب می‌بیند
  • دم گیلاس؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تغییر رنگ ادرار، بوی ادرار و ظاهر ادرار نشانه چیست؟
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل