Web Analytics Made Easy - Statcounter

 متخصصان دریافتند که بین ۷۵ تا ۸۰ درصد افراد آلوده به ویروس کرونا حس بویایی و چشایی خود را به مدت ۳ تا ۴ هفته از دست می‌دهند.

این متخصصان اظهار داشتند که از دست دادن حس بویایی در اکثر افراد مبتلا به ویروس کرونا جزو علائم اصلی این بیماری نیست و ممکن است نشانه بیماری دیگر باشد.

در همین رابطه، والری سویستوشکین، متخصص گوش و حلق و بینی در دانشگاه سچینوف مسکو می‌گوید: هر ویروسی، به ویژه ویروس آنفلوانزا، می‌تواند این مسئله را ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درمورد ویروس کرونا، از دست دادن حس بویایی و چشایی یک علامت بسیار شایع است؛ به گونه‌ای که بین ۷۵ تا ۸۰ درصد مبتلایان به اختلال در حس بویایی و چشایی خود دچار می‌شوند. در بیماری آنفلوانزا و عفونت‌های حاد تنفسی نیز این اتفاق می‌افتد، اما درصد آن بسیار کمتر است.

این پزشک متخصص گوش و حلق و بینی تاکید کرد: اگر فردی تب و علائم مستقیم آلودگی به ویروس کرونا را نداشته باشد، اما حس بویایی و چشایی او از بین رفته باشد، باید به شدت مراقب سلامتی خود باشد. معمولا از دست رفتن حس بویایی و چشایی نشانه ابتلا به ویروس کروناست؛ بنابراین بیمار باید طوری عمل کند که گویی به ویروس کرونا آلوده است، یعنی تست کرونا و آزمایش خون بدهد و خود را قرنطینه کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس آنفلوانزا حس بویایی ویروس کرونا ویروس آنفلوانزا حس بویایی سبک زندگی پارسی خبر مبتلایان به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۳۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کرونا، این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شرکت انگلیسی ـ سوئدی آسترازنکا می‌گوید به دلیل مازاد واکسن‌های کووید19 این محموله‌های خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده که از زمان آغاز همه‌گیری کرونا چندین نسخه به‌روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده و همین مسئله موجب پدید آمدن مازاد واکسن‌ برای بیماری کرونا شده است.

اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون

براساس گزارش گاردین، در 7 می، آژانس دارویی اروپا اطلاعیه‌ای صادر کرد مبنی بر اینکه این واکسن دیگر مجاز به استفاده نیست. AstraZeneca در بیانیه‌ای گفت که این تصمیم به این دلیل گرفته شده است که در حال حاضر انواع واکسن‌های جدیدتری در دسترس هستند که برای هدف قرار دادن انواع کووید-19 سازگار شده‌اند.

با وجود این، چند روز پیش در پی شکایت دسته‌جمعی گروهی از شهروندان بریتانیایی، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کرونای شرکت آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟