Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@09:31:57 GMT

آلرژي فصلي و کرونا چه تفاوت‌هايي دارند؟

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۰۹۹۱

آلرژي فصلي و کرونا چه تفاوت‌هايي دارند؟

خبرگزاری آریا- متخصص و جراح گوش و حلق و بینی با اشاره به اینکه آبریزش، خارش چشم، بینی و حلق و سرفه از علائم مشترک کرونا و آلرژی است، گفت: این علائم در کرونا به صورت محدود است، اما در آلرژی‌ها می‌تواند به قدر یک فصل ادامه پیدا کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر محمدحسین حکمت آرا افزود: متخصص و جراح گوش و حلق و بینی با اشاره به اینکه آلرژی به معنی حساسیت به برخی مواد است گفت: گرفتگی، آبریزش و کیپ شدن بینی و خارش ته حلق و گلو از علائم آلرژی است که می‌تواند به صورت فصلی یا دائمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: آلرژی می‌تواند به خشکی پوست و اگزما هم منجر شود. اما بهترین درمان دوری از موادی است که بدن نسبت به آن عکس العمل نشان می‌دهد. با توجه به افزایش مواد شیمیایی در پماد‌ها و لوسیون ها، بدن می‌تواند از خود حساسیت نشان دهد. مواد شوینده، گرده‌های کپک و حتی پر مرغ و پشم گربه و سگ می‌تواند ایجاد آلرژی کند که علاوه بر تاثیر روی گوش و حلق و بینی و ریه می‌تواند بر پوست هم تاثیر بگذارد.
متخصص و جراح گوش و حلق و بینی با تأکید بر اینکه بهترین راه درمان آلرژی شناسایی موادی است که مصرف می‌کنیم و به آن‌ها حساسیت داریم گفت: حتی برخی اسپری‌هایی که برای جلوگیری از کرونا استفاده می‌شود می‌تواند منجر به آلرژی پوست شود. استفاده از صابون معمولی، کرم ویتامین آ و ترکیب روغن زیتون با آبلیمو می‌تواند پوست را نرم کند. ضمن اینکه برخی ماسک‌ها به پوست حساسیت می‌دهد و در جا‌هایی که ماسک صورت را می‌پوشاند قرمزی دیده می‌شود بهتر است از ماسک‌هایی که با پارچه‌های نخی دوخته شده و دست دوز است، استفاده کرد.
آقای دکتر حکمت آرا درباره علائم مشترک و افتراقی کرونا و آلرژی گفت: کرونا یا سرماخوردگی‌هایی که شبیه کرونا هستند وجوه مشترک و تفاوت‌هایی با آلرژی دارند. آبریزش، خارش چشم، بینی و حلق و سرفه از علائم مشترک است. این علائم در کرونا به صورت محدود است، اما در آلرژی‌ها می‌تواند به قدر یک فصل ادامه پیدا کند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آلرژی فصلی کرونا گوش و حلق و بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۰۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم رحیمی نیا، صبح سه شنبه در دیدار با فرماندار شهرستان قلعه گنج ضمن تاکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های آبخیزداری در این شهرستان گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری و هدایت آب‌های سطحی علاوه بر کاهش خسارات ناشی از سیلاب‌های فصلی، در تقویت منابع آبی، بهبود تولیدات کشاورزی و رونق کسب و کار نقش مؤثری دارد.

وی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در شهرستان قلعه گنج افزود: طرح‌های منابع طبیعی اقدامات زیر ساختی بوده و اعتبارات خوبی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری این شهرستان تخصیص داده شده است.

وی، افزود: با توجه به شروع فصل گرما و احتمال بروز آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها، توجیه و آموزش عموم افراد جامعه به عنوان مؤثرترین عامل در پیشگیری و مقابله با آتش سوزی‌های احتمالی عرصه‌های منابع ملی ضرورت دارد

رحیمی نیا، افزود: ادارات ذیربط، بخشداری‌ها، اعضای شورای اسلامی، دهیاران و… با برنامه ریزی دقیق و بر اساس ظرفیت‌های موجود می‌توانند در خصوص اطفای به موقع حریق‌های احتمالی همکاری لازم را با مجموعه منابع طبیعی داشته باشند.

فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز با اشاره به ظرفیت‌های خوب شهرستان در زمینه‌های منابع طبیعی، از اجرای طرح‌های منابع طبیعی در این شهرستان تقدیر کرد و گفت: منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی نقش مهمی در توسعه جامعه دارد و ما همواره از این منابع حمایت می‌کنیم.

محمد فلاح کهن، با بیان اینکه این شهرستان ظرفیت خوبی در زمینه‌ی منابع طبیعی دارد افزود: جنگل‌ها، مراتع و منابع طبیعی میراث ماندگاری است که از نسل‌های گذشته به ما رسیده و همه در حفظ، نگهداری و انتقال آن به نسل‌های آینده مسئولیت داریم.

کد خبر 6099357

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • کشت ۶۰۰ هزار بوته نشاء گل فصلی در محل گلخانه شهرداری
  • افرادی که آلرژی بهاری دارند چه غذاهایی بخورند؟
  • صدور هشدار سطح نارنجی در اردبیل
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم