Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حکم دکتر بهرام عین‌اللهی که رونوشت آن روز شنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت، آمده است: به موجب این ابلاغ و طبق موضوع ۱۰ مصوبات نود و پنجمین نشست شورای آموزش پزشکی و تخصصی مورخ ۱۴۰۰/۱۰/۲۱ و پیشنهاد دبیرخانه شورای پزشکی و تخصصی، جناب عالی برای مدت دو سال به عنوان «دبیر هیأت ممتحنه دانشنامه تخصصی رشته گوش، گلو، بینی و جراحی سرو گردن» منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در گفت‌وگو با ایرنا در این باره اظهار کرد: اعضای بورد هر رشته تخصصی پزشکی در طول سال فعالیت‌های علمی متعددی را دنبال می‌کنند و  یکی از وظایف آنها طراحی سؤالات و برگزاری امتحانات ارتقا و بورد ( گواهینامه و دانشنامه ) مربوط به آن رشته تخصصی است.
دکتر سید بصیر هاشمی که سالها سابقه عضویت در هیأت بورد را دارد، یادآور شد: ۲۰ نفر از اساتید برجسته  رشته گوش، حلق و بینی از دانشگاههای مختلف کشور  عضو این گروه هستند که برای دو سال انتخاب می‌شوند.
هاشمی گفت: یک نفر از این گروه با پیشنهاد دبیرخانه شورای پزشکی و تخصصی و حکم وزیر به عنوان دبیر هیأت بورد انتخاب،  و شخصی که دبیر این رشته تخصصی می‌شود بایستی مورد وثوق بوده و از شرایط خاصی  از جمله وجاهت، سابقه و تجربه علمی و اجرایی  و  مقبولیت بین اعضا برخوردار باشد.


وی افزود: در حال حاضر بنده موظف هستم به عنوان دبیر که مسئولیت سنگینی است، هماهنگی لازم را بین اعضا بورد  بعمل آورده و  برنامه‌ریزی مدون و منسجمی داشته باشیم تا بتوانیم امتحانات بورد و پری بورد  را که بالاترین سطح امتحانات تخصصی است در تابستان  امسال بخوبی برگزار کنیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: با توجه به ظرفیت اعضا بورد که از اساتید صاحب نظر این رشته هستند،  افزون بر طراحی سؤالات ارتقا و برگزاری امتحان بورد که بالاترین سطح علمی مربوط به یک رشته تخصصی محسوب می‌شود، جلسات متعددی هم جهت مشورت دادن به معاونت آموزشی و مسئولین وزارتخانه در ارتباط با توسعه رشته، راه‌اندازی رشته‌های فوق تخصصی، ارزیابی و بررسی امکانات دانشگاه‌های مختلف، بازنگری در مراجع درسی و امتحانی و هر موضوع علمی مرتبط به رشته برگزار می‌شود.
هاشمی عنوان کرد: عضویت در بورد بالاترین موقعیت علمی در هر رشته تخصصی محسوب می‌شود و دبیر بورد مسئولیت هماهنگی و ارتباط با وزارتخانه را بر عهده دارد.

انجام بیش از دو هزار عمل جراحی کاشت حلزون شنوایی در شیراز

رئیس مرکز کاشت حلزون شنوایی استان فارس در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه عمل جراحی کاشت حلزون از سال ۸۲ تاکنون در شیراز انجام می‌شود، گفت: از آن مقطع زمانی تاکنون افزون بر دو هزار عمل جراحی کاشت حلزون در شیراز انجام شده است و شهر شیراز در میان مراکزی که در سطح کشور در حال فعالیت در این زمینه هستند جزو مراکز پیشرو بوده و ارائه دهنده این خدمت در جنوب کشور است.
هاشمی با تأکید بر اینکه شهر شیراز از آمار قابل توجهی در زمینه عمل جراحی کاشت حلزون بهره می‌برد، این عمل را عملی فوق تخصصی، تیمی و پیچیده دانست و گفت: افراد ناشنوایی که هیچ راهی برای درمان آنها وجود ندارد اگر در شرایط و سن مناسب به پزشک مراجعه کنند شنوایی آنها با انجام عمل جراحی کاشت حلزون بهبود می‌یابد و بیمار به زندگی عادی برمی گردد.

برچسب‌ها شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شیراز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی فارس عمل جراحی کاشت حلزون رشته تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۱۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اجباری پزشکان برداشته شود

به گزارش خبرنگار مهر، ایرج فاضل، روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در افتتاحیه ۴۵ امین کنگره جامعه جراحان ایران، گفت: طرح اجباری پزشکان به دلیل شرایط جنگ اجرایی شد و دلیلی برای ادامه دادن آن وجود ندارد.

وی افزود: فلسفه جامعه جراحان همفکری انجمن‌های مختلف و افزایش سطح علمی جراحان کشور است.

سیاوش صحت نایب رئیس کنگره جامعه جراحان ایران، نیز گفت: سهم سلامت از تولید ناخالص ملی بیش از ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است. عده‌ای در پی شکستن جایگاه رفیع جامعه پزشکی کشور هستند.

علی جعفریان دبیر علمی کنگره نیز افزود: حضور کمرنگ همکاران جوان در کنگره نسبت به دوره‌های قبل زنگ خطر هشداری برای مسئولان است.

تازه‌های جراحی در رشته‌های مختلف، جراحی عروق، پیوند اعضا، درمان‌های نوین جراحی در ایران و جهان امسال در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مصادف با چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران؛ با حضور جراحان تخصص‌ها و شاخه‌های مختلف مطرح خواهد شد.

کد خبر 6097993 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نگران فراگیری تک فرزندی هستیم/ دیابت و فشار خون؛ تهدیدی برای گیلان
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • شیراز میزبان نمایشگاه تخصصی بین‌المللی کشاورزی شد
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • پیش‌بینی ۸۲۰ شعبه اخذ رای در ۵ شهرستان شیراز
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است